• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Printerfabrikanten

Scroll verder

Merken

123business levert bijna alle printermerken en neemt meerdere merken in overweging bij het uitbrengen van een advies. Wij zijn niet aan één merk verbonden en kunnen daarom de printers adviseren die écht het beste bij jouw organisatie passen. Bieden wij elk merk aan? Nee, de merken en printermodellen die wij aanbieden, hebben wij geselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deze modellen vertonen zeer weinig printerproblemen en leveren langdurig goede resultaten. De verschillende merken die wij naast elkaar aanbieden, zorgen ervoor dat wij een gevarieerd printeraanbod hebben met allerlei modellen.

Kyocera

Kyocera is een Japans bedrijf en levert diverse apparatuur, waaronder monofunctionele en multifunctionele printers. De printers van Kyocera kennen bijzondere lage onderhoudskosten. De printers verbruiken weinig energie en zijn zeer duurzaam. Kyocera draagt duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel.

Logo van merk Kyocera

Kyocera heeft momenteel 2 populaire series:

  • Ecosys
    Ecosys is een duurzame serie met betrouwbare printers die verspilling van grondstoffen tegengaan. Componenten zijn van keramisch materiaal gemaakt zodat deze honderdduizenden afdrukken meegaan.
  • TASKalfa
    De TASKalfa bevat multifunctionele printers die het beheren van documenten eenvoudig maakt. Ook deze printerserie is met duurzame materialen gemaakt.

 

Ricoh

Ricoh is een Japans bedrijf met hoofdkantoor in Tokyo. Het bedrijf specialiseert zich in het produceren van professionele printers.

Ricoh streeft ernaar medewerkers efficiënter te laten werken met behulp van hun producten. Daarnaast zet Ricoh ook in op energiebesparing.

Logo merk Ricoh

XEROX

Xerox is een Amerikaans bedrijf en gevestigd in Norwalk (Connecticut) en is vooral bekend van kopieermachines en professionele printers.

Xerox heeft een duurzaamheidsplan ontwikkeld waarbij tijdens de productie efficiënt gebruik wordt gemaakt van grondstoffen. Bovendien wordt eventueel onbruikbaar afval op een passende wijze gerecycleerd.

Logo merk Xerox

De single function en multifunctionele printers van Xerox zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke interface, hoogwaardige beveiliging en connectiviteit voor onder andere wifi en mobiel printen.

Service en garantie van 123business

Wij werken met merken waarbij de service en garantie perfect geregeld zijn. Dit omvat zowel de fabrieksgarantie voor jouw nieuwe printer als de service en het onderhoud vanuit 123business. Je kan rekenen op allround support voor al jouw printers. Onze printertechnici zijn gespecialiseerd in het onderhoud van printers van deze merken en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in het printerlandschap.

Meer weten?

Benieuwd welke printers er goed bij jouw organisatie passen? 123business helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.