• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Kyocera Document Solutions

Documentoplossingen voor kantooromgevingen

Kyocera: multifunctionals voor kantooromgevingen

Kyocera is in 1959 in Japan gestart en stond voor Kyoto Ceramics. De basis van het bedrijf vormde dus keramiek: een slijtvast, hittebestendig, duurzaam product. Met haar eigen printerdivisie richtte Kyocera zich vooral op tonergebaseerde printers en multifunctionals voor kantooromgevingen. In deze printers zijn diverse onderdelen voorzien van een keramische toplaag, waardoor bijvoorbeeld ook de drums in deze printers zeer lang meegaan.

 

Logo Kyocera

25 jaar geleden startte het bedrijf daarnaast met de ontwikkeling van inkjetprintkoppen, die al jarenlang gebruikt worden in ongeveer de helft van alle inkjetproductieprinters in de markt.

De trend van de digitalisering van het mediagebruik, die later werd versterkt door de coronacrisis, leidde tot een afname van het printvolume. Kyocera ondersteunt bedrijven die willen digitaliseren met scansoftware en document management.

Koploper in duurzaamheid

logo ecovadisUit diverse onafhankelijke onderzoeken komt Kyocera al jaren naar voren als een mondiale koploper op het gebied van duurzaamheid.

Twee voorbeelden:

  • EcoVadis, s’ werelds grootste aanbieder van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen, heeft inmiddels 125.000 leveranciers beoordeeld uit 200 industrieën in 180 landen op 4 gebieden: milieu-impact, mensenrechten en arbeidsrechten, ethiek en duurzame inkoop. De Kyocera Group bemachtigde in 2022 voor de zesde keer op rij de Gold-rating. Deze is voorbehouden aan de top 5% van meest duurzame leveranciers.
  • De Wall Street Journal heeft Kyocera in 2022 voor de zesde keer op rij opgenomen in haar lijst met “de honderd meest duurzaam geleide bedrijven”. Ruim 5500 beursgenoteerde bedrijven werden hierbij beoordeeld op de criteria “Businessmodel en innovatie”, “Problemen rondom medewerkers en werkplekken”, “Sociale issues en Product-issues” en “Milieu-impact”.

Hardware

Alle Kyocera printers en multifunctionals hebben een drum die tot wel 500.000 afdrukken meegaat. In de tussentijd hoeft dus alleen de toner vervangen te worden. Kyocera toner is speciaal ontworpen om bij een veel lagere temperatuur te hechten op het papier. Hierdoor verbruiken de printers en multifunctionals weinig elektriciteit.

Kyocera TASKalfa multifuctionele printer op kantoor

Dit alles betekent minder afval en een lager energieverbruik. Beter voor het milieu en goed voor je portemonnee.

ECOSYS printers

Het ECOSYS-concept is speciaal ontwikkeld om betrouwbare printers te maken en de verspilling van grondstoffen tegen te gaan.
Tijdens het gebruik hoeft alleen de toner vervangen te worden. De drum en andere belangrijke componenten zijn van zeer duurzaam keramisch materiaal gemaakt, zodat ze honderdduizenden afdrukken meegaan.

Kyocera-ECOSYS-M8130cidn all in one printer

TASKalfa

De TASKalfa-multifunctionals veranderen ingewikkelde documentprocessen in eenvoudige handelingen. De multifunctional is het centrale punt van het kantoor, of het nu gaat om afdrukken, kopiëren of scannen van een document.
Ook mobiele communicatie (o.a. Mopria, AirPrint, NFC, WiFi Direct) wordt ondersteund.

Kyocera-TASKalfa-6054ci multifunctionele printer

Veiligheid

Veiligheid Kyocera

Het aantal cyberaanvallen en de complexiteit van cyberbeveiliging nemen met de dag toe. Daarom is gegevensbeveiliging van groot belang. De TASKalfa A3-multifunctionals van Kyocera zijn in het bezit van de Keypoint Intelligence Security Validation-zegel. Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) is een wereldwijd erkende onafhankelijke tester van software, hardware en services op het gebied van document imaging.

De TASKalfa multifunctionals van Kyocera zijn met vlag en wimpel geslaagd. Er zijn geen beveiligingslekken gedetecteerd. De test bestond uit geautomatiseerde cyberaanvallen en ethisch hacken door computerbeveiligingsspecialisten.

Softwareoplossingen

De Kyocera software helpt organisaties bij het inrichten van moderne en toekomstbestendige werkplekken. Van slimme software die documentprocessen digitaliseert en automatiseert tot het verbeteren van de digitale veiligheid en productiviteit van een organisatie.

Door deze slimme software te combineren met hardware en innovaties op het gebied van de cloud, beveiliging, mobiliteit en papierloos werken, kan je kosten besparen, draag je bij aan het milieu en blijven de medewerkers tevreden.

Verander uw inefficiënte werkprocessen

De betrouwbare multifunctionals (MFP) van Kyocera zijn geen gewone multifunctionele printers die alleen printen, scannen, kopiëren en faxen. Elke MFP is uitgerust met verschillende documentoplossing-applicaties voor:

•     Proactief onderhoud
•     Boekhoudkundige controles
•     Geautomatiseerde workflows
•     Documentbeheer

De slimme software van Kyocera zorgt ervoor dat de bedrijfsinformatie altijd beschikbaar is en veilig kan worden gebruikt en opgeslagen, of de medewerkers nu op kantoor of thuis werken. Automatiseer saai en tijdrovend werk, zodat het team tijd vrij kan maken om hun kennis in te zetten om de concurrentie een stap voor te blijven.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?