• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Printoplossingen in het bedrijf

Scroll verder

Printoplossingen binnen jouw bedrijf

De eerste stap naar printoplossingen voor jouw bedrijf begint met het in kaart brengen van jouw wensen voor het printerlandschap en de printomgeving. Als er uitgebreide wensen zijn, bieden we ook meer uitgebreide printoplossingen aan, zoals mobiel printen en follow me-oplossingen.

Een multifunctionele printer creëert veel mogelijkheden voor diverse printoplossingen, zoals cloud printen en document management. Deze oplossingen dragen bij aan efficiëntere processen, waardoor je sneller, veiliger en duurzamer kan printen.

Software voor printoplossingen

Naast printoplossingen via de printer zelf, is er ook software beschikbaar waarmee je het volledige printerlandschap in jouw bedrijf efficiënt kan beheren. Met deze software kan je individuele instellingen activeren om het printgedrag van medewerkers te beheren, zoals het instellen van printlimieten en de mogelijkheid om in kleur te printen. Daarnaast biedt het inzicht in welke afdeling(en) en welke medewerker(s) het meest printen.

Het printen wordt ook veiliger doordat prints pas vrijgegeven worden wanneer een medewerker opdracht geeft bij de printer zelf. Hierdoor blijven vertrouwelijke documenten niet rondslingeren of komen ze niet per ongeluk tussen andere prints terecht.

Mobiel printen

Steeds vaker wordt er geprint vanaf mobiele apparaten. Ondertussen biedt bijna elk printermerk een mobiele printoplossing aan. Dat kan op een eenvoudige én veilige manier.

Printen vanaf mobiel

Follow me-oplossingen

Met follow me-software verhoog je de beveiliging van geprinte documenten. Met deze oplossing voor multifunctionele printers wordt een document pas afgedrukt wanneer de opdrachtgever bij de printer staat.

Follow me oplossing

Document management oplossing

Document management software maakt het werken met digitale documenten overzichtelijker en eenvoudiger, wat leidt tot verbeterde samenwerking, moeiteloze digitalisering en aanzienlijke tijdsbesparing.

Document management printing

Cloud printen

Bied jouw medewerkers de vrijheid om documenten vanaf elke locatie naar de printer te verzenden, vanaf al hun apparaten. Cloud printen maakt lokale printservers overbodig, omdat alles online gebeurt.

Cloud printen binnen bedrijf

Veilig printen

De veiligheid van documenten is zowel vóór als na het afdrukken belangrijk. Gelukkig zijn er tal van maatregelen die je kan nemen om de veiligheid te vergroten, variërend van het creëren van bewustzijn tot het opzetten van een veilig netwerk.

Veilig printen in het bedrijf

Duurzaam printen

Er zijn enkele eenvoudige manieren waarop je de milieubelasting van afdrukken kan verminderen. Met een duurzame (refurbished) printer draag je bij aan circulair ondernemen.

Print duurzaam milieu

Beheersbaar printen

Het kernwoord van beheersbaarheid is controle. Hoe hoger de mate van beheersbaarheid is, hoe meer controle je als beheerder hebt.

Man bij printer op kantoor

Printoplossing via 123business

123business biedt vrijwel alle printoplossingen aan die er op de markt beschikbaar zijn. Of je nu wil overstappen op cloud printen of mobiel printen, of hulp nodig hebt bij het beveiligen van jouw printers, 123business staat klaar om je te assisteren. Wij denken graag met je mee over de best passende oplossing voor jouw bedrijf, inclusief de aankoop of leasing van zakelijke printers.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?