• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
 • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
 • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
 • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Managed print services

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Scroll verder

Wat is Managed Print Services (MPS)?

Met onze managed print services nemen wij de printer(s) en het volledige printerbeheer voor je uit handen door het bieden van een complete service van begin tot eind. Zo hoef je nergens meer aan te denken. Je kan rekenen op service, onderhoud en automatische toezending van toners en/of cartridges en eventueel papier voor de printer.

Bekijk onderstaande video met een heldere uitleg over managed print services:

Ontzorging

Voordelen van onze Managed Print Services

Samen inventariseren we eerst welke kantoorprinters je gebruikt binnen het bedrijf en de huidige gemiddelde maandelijkse printopdrachten in zwart-wit en kleur. Vervolgens brengen we de korte- en langetermijn printbehoeften van jouw bedrijf in kaart en helpen we je om de ideale zakelijke printer(s) te vinden en te kiezen tussen het kopen of leasen van een printer.

Onze MPS services:

 • Inventarisatie van jouw huidige printerlandschap en maandelijkse printopdrachten
 • Advies printermodel (nieuw of refurbished) en kopen of leasen
 • Uitbrengen van een scherpe offerte
 • Printerinstallatie
 • Automatische levering van toners en cartridges
 • Printeronderhoud
 • Hulp bij storingen
 • Monitoren van de printers in jouw bedrijf
 • Bij einde contract nemen we contact met je op. Stilzwijgend verlengen doen wij niet

 

Printer kopen of leasen?

Het kopen en leasen van printers voor jouw bedrijf hebben beide hun voordelen. Bekijk hier welke optie het best bij jouw bedrijf past.

Man touchscreen zwarte printer

Wil je alvast kijken welke printer(s) bij jouw wensen passen of welke printer je graag binnen jouw bedrijf wilt plaatsen? Vul dan onze printerkeuzehulp in en vergelijk de printers die worden geadviseerd op basis van jouw wensen.

Kyocera-TASKalfa-7054ci multifunctionele printer

Offerte voor managed print services

We stellen vervolgens een offerte op die we samen doornemen. In deze offerte vind je de besproken printer(s) en de geschatte kosten per maand per afdruk in zwart-wit en kleur en de looptijd van het contract. Dit is meestal 60 maanden (5 jaar). Is de offerte helemaal naar wens? Dan maken we de afspraken definitief en gaan we de nieuwe printer(s) voor jouw bedrijf bestellen of we leveren deze direct uit eigen voorraad.

Installatie van de printer

Zodra de nieuwe printers afgeleverd zijn bij jouw bedrijf, komt onze technicus 1 werkdag later om de printer(s) printer te installeren. Onze technicus komt bewust 1 werkdag later zodat de printer kan acclimatiseren.

Nadat de printer is geïnstalleerd, zal onze technicus instructies geven over het gebruik van de printer. Voor onze verdere service is het belangrijk dat er slimme software wordt geïnstalleerd om de printer te kunnen uitlezen.

Monteur checkt lease of koop printer

Automatische levering toners

Doordat wij de printer op afstand kunnen uitlezen, weten wij precies wanneer de printer nieuwe toners nodig heeft. Ons zusterbedrijf 123inkt heeft alle toners op voorraad, de volgende werkdag heb je dan al de nieuwe toners in huis.

Vervang de toner pas als deze echt helemaal leeg is, dat is duurzamer.

Drum met toner

Automatische papierlevering

Hebben we gezamenlijk goed in kaart kunnen brengen wat het gemiddeld aantal maandelijkse afdrukken is binnen jouw bedrijf? Op basis daarvan kunnen we ook zorgen voor automatische levering van printpapier. Zo weet je zeker dat je nooit zonder papier en toners komt te zitten. Deze service is optioneel.

Papier voor de printer

Printeronderhoud

Als het nodig is, komt onze technicus langs voor het reguliere onderhoud. Heeft de printer eerder onderhoud nodig? Dan komt de technicus vroeger langs. Deze kosten zijn inbegrepen in het managed print services contract.

Onderhoud van de printer

Storingen

Een storing aan een printer is uiteraard vervelend. Sommige printerstoringen kunnen we vanop afstand al oplossen. Indien dit niet mogelijk is, sturen wij een technicus.

Doordat wij verspreid zitten over het hele land, kan onze technicus binnen de 8 werkuren langskomen om de storing te verhelpen.

Service bij storing

Monitoren van de printers binnen jouw bedrijf

Stellen we vast dat je gedurende het contract meer print dan begroot? Dan nemen we contact met je op om het voorschotbedrag eventueel bij te stellen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zien we dat je aanzienlijk minder gebruikt dan begroot? Ook dan nemen we contact met je op om het maandelijks voorschot naar beneden bij te stellen. Lees meer over onze consultancy.

Einde van het Managed Print Servies contract

Voordat de looptijd van het contract eindigt, nemen we uiteraard contact met je op. We zetten de samenwerking graag met je voort. We nemen het printgedrag van de afgelopen jaren door en kijken met je mee naar de wensen voor een nieuwe printer voor de volgende toekomstige fase en ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Wil je het contract niet (meer) verlengen? Dat zouden we jammer vinden maar even goede vrienden en hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?