• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Printerinstallatie

Scroll verder

Installatie van de printer in jouw bedrijf

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor de zakelijke printer(s) die je gaat leasen of kopen binnen het managed print services contract, zal (zullen) deze op het afgesproken moment worden geleverd. Gecertificeerde technici regelen de installatie van de printers.

De technicus komt 1 werkdag na de levering van de printer langs zodat de printer even de tijd heeft om te acclimatiseren.

Voor de technicus is het belangrijk om dit van tevoren te weten:

  • Waar de printer geplaatst dient te worden;
  • Of er een lift aanwezig is;
  • Of de printer bekabeld of via wifi aangesloten dient te worden.

Geef ons deze informatie van tevoren door zodat wij de technicus goed voorbereid op pad kunnen sturen. Heb je bijvoorbeeld geen lift in je bedrijf en dient de printer op een hogere verdieping geïnstalleerd te worden, dan zal de technicus hiervoor een extra apparaat nodig hebben.

Ook het koppelen van de printers aan het bedrijfsnetwerk hoort erbij. Tijdens het moment van levering en installatie zorgen onze technici er direct voor dat enkele medewerkers van jouw bedrijf instructies ontvangen over het dagelijks gebruik van de printer en alles wat daarbij komt kijken.

Slimme software installeren

Om het verbruik per printer effectief te monitoren, is de inzet van slimme software essentieel.

Dit maakt het mogelijk om printersupplies, zoals toners, op het juiste moment te verzenden.

Kopieren bij een printer

De software wordt beschikbaar gesteld voordat de printers worden geplaatst, zodat je deze op je gemak kan downloaden en installeren. Omdat dit proces via het netwerk verloopt, is deze stap slechts één keer nodig. Uiteraard voorzien wij jou van duidelijke instructies en kan je, indien nodig, rekenen op de ondersteuning van onze technici.

Wanneer onze technicus vertrekt, zorgt hij ervoor dat de installatie van de printer volledig is afgerond. Hierdoor kunnen alle medewerkers die verbonden zijn met het netwerk onmiddellijk gebruikmaken van de nieuwe printers.

Ook als je een klein bedrijf zonder netwerk hebt, kunnen wij een oplossing bieden. Wij kunnen de printers op afstand uitlezen en de automatische levering van toners activeren.

Wat kan je verwachten van de installatie?

Het installeren van nieuwe zakelijke printers wordt eenvoudig met de hulp van 123business.

Nadat je de keuze voor een nieuwe kantoorprinter of refurbished printer hebt gemaakt, regelt 123business alles.

Installatie van de printer

Je hoeft je niet bezig te houden met de installatie van printers, stuurprogramma’s of het verbinden met het netwerk – dat regelen wij allemaal.

De technicus van 123business garandeert dat de printers correct worden verbonden met het bedrijfsnetwerk, zodat alle netwerkgebruikers binnen jouw organisatie meteen toegang hebben.

Complete printoplossing

123business kan het printerbeheer van jouw organisatie volledig uit handen nemen. Benieuwd naar welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.