• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Problemen bij printers

Scroll verder

Printerproblemen

Het is geen leuk onderwerp, maar bij het gebruik van een printer zijn printerproblemen onvermijdelijk. Ze onderbreken het zorgeloos printen en kunnen heel wat tijd in beslag nemen. Gelukkig staan wij klaar om het aantal storingen van de printer te minimaliseren en om eventuele foutmeldingen snel en efficiënt op te lossen.

Wat kan ik doen bij printerproblemen?

Als je een printer koopt of least via 123business en daarbij een servicecontract afsluit, kan je elke werkdag rekenen op onze uitstekende service, inclusief het voorkomen en verhelpen van storingen. Met een servicecontract van 123business bieden we jou:

  • Telefonische ondersteuning
  • Hulp op afstand
  • Onderhoud door onze gekwalificeerde technici

Is de storing zo ernstig dat een bezoek van een technicus noodzakelijk is? Binnen de 8 werkuren komt onze technicus langs om het probleem te verhelpen.

Welke printerproblemen kunnen optreden?

Printproblemen op kantoor worden vaak veroorzaakt door fysieke storingen. Daarbij kan je denken aan:

- vastgelopen papier
- een lade die niet goed dicht zit
- een foutmelding of error code

Storing bij een printer

Vastgelopen papier of storing bij een lade

Deze problemen zijn gelukkig makkelijk te verhelpen. De multifunctionele printers en de refurbished printers die 123business levert, zijn vrijwel allemaal voorzien van een groot kleurendisplay. Daarop wordt een fysieke storing aangegeven en kan je direct zien hoe je deze verhelpt. Elke stap wordt met tekst en beeld weergegeven, zodat je precies kan zien achter welk deurtje of in welke lade er iets niet goed gaat.

Bij een moderne printer zijn fysieke storingen op deze manier zelfs te verhelpen door iemand die de printer voor het eerst ziet. Dit is heel handig omdat je met deze instructies snel de printer weer operationeel kan krijgen.

Foutmelding of error code van de printer

De printer kan ook een storing geven die niets te maken heeft met het papier, een deurtje of lade. Zo’n storing gaat vaak gepaard met een foutmelding of error code. Als dit het geval is, helpen wij je uiteraard. Mogelijk dient er een onderdeel vervangen te worden of is er een firmware-update (software update van de printer) nodig.

Met de error code of foutmelding bij de hand, kunnen wij je precies vertellen wat er aan de hand is en hoe dit opgelost kan worden. Mogelijk kan je met onze instructies de storing zelf al eenvoudig verhelpen. Als dit niet het geval is, komt een van onze technici binnen de 8 uur langs om de storing zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?