• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen
Kies de printer die bij je past

Printerkeuzehulp

Wat is de ideale zakelijke printer voor jouw organisatie? Beantwoord enkele vragen over je printgedrag en wensen. Je krijgt vervolgens een selectie te zien van printers die het best aansluiten op de behoeften van je organisatie. Daar kun je geheel vrijblijvend een offerte voor opvragen.

Papiersoorten
Kleursoorten
Type

Overzicht van je keuzes

Hier zie je straks de keuzes die je hebt gemaakt. Op basis daarvan wordt hier een voorbeeld van je printer geschetst.

Soort printer

Persoonlijk printeradvies voor jouw organisatie

Voor jouw bedrijf ben je op zoek naar een of meerdere zakelijke printers. Deze dienen alles te kunnen waar je behoefte aan hebt, maar op tientallen extra functies zit je niet te wachten. Een printeradvies op maat is dus erg belangrijk. 123business helpt je daarbij. Wij bieden je een persoonlijk printeradvies dat we volledig afstemmen op jouw printgedrag. We houden rekening met het aantal pagina’s die er binnen jouw bedrijf worden geprint en met de functies die voor jou onmisbaar zijn.

Onze printerkeuzehulp geeft je een eerste indruk van mogelijk geschikte modellen, zowel nieuwe als refurbished printers. Wil je een uitgebreider advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Belangrijke keuzes bij het kiezen van een kantoorprinter

Het gezegde “zoveel mensen, zoveel wensen” gaat ook op als het om printers gaat. En omdat elk bedrijf anders is, is er heel veel mogelijk. De eerste grote keuzes die je dient te maken, zijn de keuzes voor een afdrukformaat (alleen A4 of ook A3), de keuze voor zwart-wit of kleur, de gewenste afdrukcapaciteit en de keuze voor extra’s zoals een scanner en fax. Je weet waarschijnlijk wel of je een eenvoudig model of juist een grote multifunctionele printer nodig hebt. Maar heb je ook al aan veiligheidsaspecten gedacht? Voor een goede kantoorprinter is de juiste beveiliging zeer belangrijk.

Zeker wanneer er ook vanuit de cloud geprint gaat worden. En hoe zit het eigenlijk met de netwerkaansluitingen van jouw organisatie? Is het een probleem als iedereen aan elke afdruk kan? 123business denkt hier graag in mee en adviseert je over geschikte oplossingen voor jouw bedrijf.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?