• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Wie zijn wij?

Over ons

Scroll verder

Over 123business

123business is in 2024 opgericht als onderdeel van 123inkt, specifiek gericht op het voldoen aan de professionele behoeftes van de zakelijke markt. Wij gaan verder dan alleen onze bestaande webshop; klanten hebben ook toegang tot een persoonlijk webportaal en kunnen gebruik maken van Managed Print Services (MPS) contracten voor een volledig ontzorgde printoplossing op maat. Ontdek de optimale printoplossing voor jouw bedrijf.

Voor snelle en voordelige aankopen blijft onze 123inkt website de ideale keuze. Bestel eenvoudig en profiteer van een levering de volgende dag, inclusief levenslange garantie op producten van ons 123inkt huismerk.

Zoek je naar een oplossing op maat, contacteer ons via de contactpagina.

Meer dan 20 jaar ervaring in de printermarkt

Onderdeel van 123inkt

Natuurlijk laat je jouw printers niet door de eerste de beste beheren. 123business is onderdeel van 123inkt: al 20 jaar marktleider op het gebied van printerbenodigdheden. Met ruim 4 miljoen klanten en meer dan 10 publieksprijzen begrijpt 123inkt als geen ander wat zowel particuliere als zakelijke klanten verwachten als het gaat om printoplossingen.

Zakelijke klanten willen steeds vaker een compleet pakket op maat. 123business kan ook deze vraag beantwoorden. Wij bieden namelijk naast onze webshop ook alles-in-één-printeroplossingen, maar dan wel op een eerlijke en servicegerichte manier, zoals dat bij ons past. Want wij houden van duidelijkheid, jij toch ook?

Complete printoplossing voor jouw bedrijf

De complete printoplossingen van 123business zijn er voor elke organisatie, groot of klein. Je kan één of meerdere printers kopen of leasen waarvoor je een servicecontract afsluit met 123business. De supplies (bijvoorbeeld een nieuwe toner of een pallet met papier) krijg je automatisch opgestuurd zodra dit nodig is. Hulp nodig? Dan staan onze technici voor je klaar.

Managed Print Services

Refurbished printer leasen

Met een refurbished printer draag je bij aan een circulaire economie, de printer krijgt zo een langere levenscyclus.

In een circulaire economie bestaat er in feite geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt.

Glazen wereldbol met natuur op achtegrond
Recycling met managed print services
Duurzame printer icoon

Onze werkwijze

123business is actief in heel België. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact, eerlijkheid en meedenken. Jij weet wat je wil, wij weten welke oplossing daarbij past. Om dat zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, beginnen we graag met een goed gesprek.

Wij gaan samenwerkingen aan die verder gaan dan het afsluiten van een contract. Gedurende de hele contractperiode denken we met je mee. Daarbij beperken we ons niet tot één merk, maar bieden we je de printer die bij jouw organisatie past. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide kennismaking met jouw organisatie en het analyseren van het printgedrag in jouw bedrijf. Wij gaan steeds op zoek naar de beste printoplossing voor jouw organisatie.

Consultancy
Advies Meer weten?

Benieuwd hoe wij printen makkelijker kunnen maken voor jouw organisatie? Neem contact met ons op.